Oferta

Nasza oferta skierowana jest do:

- inwestora, który w najszybszy i najprostszy sposób, bez wychodzenia z domu i zbędnych kosztów znajdzie najkorzystniejszą ofertę z branży budowlanej,

- wykonawcy, który wykonując swoją pracę fachowo nie musi martwić się o kolejne zlecenia.

  • Projektowanie
  • Usługi geodezyjne
  • Usługi budowlane
  • Prace instalacyjne zewnętrzne
  • Prace instalacyjne wewnętrzne
  • Prace wykończeniowe
  • Zagospodarowanie terenu

Polityka prywatności

Użytkownik strony proszony jest o podanie danych osobowych w następujących przypadkach:

  • zgłaszając inwestycję,
  • zgłaszając usługę,
  • korzystając z formularza kontaktowego.

Administratorem Twoich danych osobowych będzie BUDOTEKA Centrum Doradztwa Budowlanego S.C. Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez BUDOTEKA Centrum Doradztwa Budowlanego S.C. dla celów wykonania umowy, obsługi klienta i dla celów marketingowych. BUDOTEKA Centrum Doradztwa Budowlanego S.C. może udostępniać dane osobowe podmiotom powiązanym, zgodnie z art. 23 ust. 3 i 5 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 ze zm.).

Możesz w każdej chwili sprzeciwić się wykorzystywaniu swoich danych osobowych do celów marketingowych. Masz prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

Pełne informacje na temat polityki prywatności są dostępne w siedzibie firmy BUDOTEKA Centrum Doradztwa Budowlanego S.C.: Jeziory 1B, 21-400 Łuków. Na ten adres prosimy kierować wszelkie zapytania dotyczące ochrony danych osobowych. BUDOTEKA Centrum Doradztwa Budowlanego S.C. działa zgodnie z prawem Rzeczypospolitej Polskiej w zakresie ochrony prywatności.

Czym są pliki "cookies"?

Poprzez pliki "cookies" należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. "Cookies" zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Do czego używamy plików "cookies"?

Pliki "cookies" używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.

Jakich plików "cookies" używamy?

Stosowane są, co do zasady, dwa rodzaje plików "cookies" – "sesyjne" oraz "stałe". Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików "cookies" albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.

Pliki "cookies" wykorzystywane przez partnerów operatora strony internetowej, w tym w szczególności użytkowników strony internetowej, podlegają ich własnej polityce prywatności.

Czy pliki "cookies" zawierają dane osobowe?

Dane osobowe gromadzone przy użyciu plików "cookies" mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym.

Usuwanie plików "cookies"

Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików "cookies" na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików "cookies" w ustawieniach przeglądarki internetowej, bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików "cookies" dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

Ograniczenie stosowania plików "cookies", może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na naszej stronie internetowej.